Funksjonell trening

Mobilisering av menneskelige kapasiteter

MAVI SIS ble grunnlagt i 2011. Konseptet med å gi alle muligheten til å utvikle sine personlige sterke sider har vært grunnlaget for suksess i historien til MAVI SIS opplæring og coaching. Selskapet er i dag aktiv i Skandinavia, Tyskland og Italia, og tilbyr opplæring i 5 forskjellige språk. Det legges særlig vekt p kompetanse og erfaring av trenerne som er involvert. Bedriftskundene våre kan være sikre på at deres krav er tilfredsstilt gjennom arbeidet til adekvate trenere som vil bidra til forbedring og utvikling av kundens menneskelige ressurser.


Funksjonell trening

Hver MAVI treningsøkt fokuserer på kundenytte, slik at løsningene som tilbys er skreddersydde. Kundens mål er avgjørende for å utvikle konsepter av opplæringen. Praktisk eksperimentering står sentralt. Ansatte i mange selskaper kan bekrefte at Mavis opplæringsprogrammene muliggjorde for dem å finne nøkkelen til personlig utvikling i henhold til sin egen personlighet.

Skap Motivasjon

"Emosjonell intelligens" er et populært uttrykk i dagens ledelsesstrategier. Denne adopterte tanken har fulgt denne filosofien i mer enn 45 år. Et initiativ fra den enkelte er et resultat av hans følelser. Gleden av ytelsen er drivkraften som kan ´flytte fjellª. MAVI Trenere vier seg til oppgaven med å forbedre ytelsenspotensialet hos hver enkelt. Hver deltaker opplever at MAVI Training gjør det mulig å nå møte høyere krav med en sterk bevissthet for en enda bedre fremtid.


Resultatet teller

Resultatet teller! - Dette er filosofien gjennom hvilken MAVI SIS International er anerkjent som en organisasjon med internasjonal suksess. Kvalitet er den beste referanse, og denne kvaliteten er uttrykt i en lang liste med forn¯yde kunder som vi kan vÊre stolte av. Mange takk og gratulerer til alle vÂre kunder og deltakere i opplÊring!


Våre treninger

Toppledelse Change Management, Time Management, Prosjektledelse, Key Account Management, Decision Making, Development Team Coaching, Sales, forhandling, Total Customer Experience, Kundeservice, Varemesse, Telefon, Presentasjon - Public Speaking, konflikthåndtering, Change Management, anerkjenne og tilpasse personlighet.

Hvorfor trening MAVI?

Vår Opplæring

image

Trening for ledere og selgere
Opplæring for ledere og selgere for utvikling av ansatte både profesjonelt og personlig. Hvordan å være effektiv leder? Og hvordan kan vi opprettholde en høy grad av produktivitet?

image

Total kundeopplevelse
Den nye trening, for alle bedriftens ressurser, kommunikasjon overfor kunden. La dine kunder oppleve ditt selskap på den mest mulig profesjonelle måten
Trenings Katalog