MAVI SIS utvikler programvareløsninger i samarbeid med EVINCE DEVELOPMENT.

HVEM ER SÂ EVINCE DEVELOPMENT Pvt. ltd. ?

Evince Development Pvt. Ltd (EVDPL) er et selskap som tilbyr Enterprise Solutions og programvareutvikling med bruk av avansert teknologi i standard miljøer. Misjonen er å gjøre kundenes krav om til innovative og relevante løsninger. EVDPL har spesialisert seg innenfor Microsoft teknologi, E-Commerce, Mobile Commerce, Mobile Development og Open Source Technology.


EVDPL opprettholder åpenhet, tilfredshet- og integritetsnivå med kunder, bygger profesjonelle forhold på en søyle av yrkesetikk og kontinuerlig innovasjon. I EVDPL, vet vi at kundene er ute etter menneskelige ressurser som kan forstå deres problemer og skape intelligente IT-løsninger på en ansvarlig måte. Enten det er kunder, leverandører, samarbeidspartnere eller ansatte, arbeider EVDPL for  gjøre livet enklere ved å bidra til å skape forskjellene.


MAVI SIS blir "Total Solution Provider"

Gjennom denne avtalen MAVI SIS, kan nå designe skreddersydde løsninger for bedrifter, og beskjeftiger seg med hele prosjektsyklusen: fra forstudien, oppstart av systemet og frem til brukeropplæring. Vår kompetanse strekker seg også til grafisk design og implementering av nettsteder med en viktig eiendommelighet for bedrifter som driver utelukkende med "image og webdesigner." Faktisk, siden vi kommer fra en kultur av programvare for å lede, er vår tendens å gå utover det velutarbeidede estetiske som til syvende og sist kun er "bedriftens showcase", men vi ser hjemmesiden som en portal for distribusjon av informasjon og levering av tjenester, slik at selskapets hjemmeside blir en kilde til tjenester for ressursene i organisasjonen, for kunder og for leverandører.

Skap Motivasjon

Selvfølgelig er ikke det nok å eie "topp programvaren" til oppnå suksess, man også trenger at folk på "innsiden og 'utsiden' av organisasjonen er motivert til bruke de nye funksjonene for å skape en perfekt synergi mellom teknologi og menneskenr. MAVI SIS, takket være sin divisjon Training og Coaching, har utviklet tematisk- atferdstrening, designet for å gi folk som bruker systemene, metoder og holdninger fokusert på forretningsmessig og personlig suksess. For eksempel vil hver enkelt sjåfør i et transportfirma bli opplært i å bruke den nye teknologien, men også til å adoptere den atferden som er mest effektiv til å skape merverdi for selskapet og kunden.Hvorfor MAVI SIS som Solution Provider?

TranScanApp total Løsning!

image

TRANSCANAPP
"Transport Scanning System" (TranScanApp) er et nytt og innovativt system implementert for bedrifter som driver med transport (logistikk, transport, taxi, politi osv).

image

Eksempler på TranScanApp funksjoner for et transportfirma:
- Registrering av varer på lager med smarttelefonen
- Automatisk skanning av sendte varer, informasjon og bestillinger blir automatisk oppdatert
- Gjennomføring av leveransen p leveringsstedet
- Online oppdatering av lageret
- Samordning av alle ressurser gjennom GPS-posisjon i sann tid