MAVI Smart Innovative Solutions

MAVI Smart Innovative Solutions, Skandinavisk bedrift som arbeider i tre nøkkel områder. "Utvikling og Projekt Management" er det området hvor bedriftens ytelse blir økt takket være avansert teknologi. "Personlige APP" er applikasjoner for tablet og smatphone utviklet for den personlige effektivitet. "Trening og Coaching" tar seg av utikling og motivasjon av bedriftens personal, slik som selgere og ledere.

image
Prosjektledelse og løsninger innen forretningsutvikling

MAVI SIS tilbyr en rekke tjenester til forretninger og bedrifter, slik at de kan konkurrere og vinne vis à vis de nye utfordringene i et stadig mer konkurranseutsatt marked. Samarbeidet med EVINCE DEVELOPMENT ltd. skaper synergier for å tilby våre kunder prosjektledelse og SW utvikling med de beste parameterne for "pris / ytelse".

image
APP for personlig produktivitet

MAVI SIS introduserer APP "People in Focus" (PIF). Innovativ og effektiv personlig CRM system. APP'en vil, innen slutten av desember, kunne lastes ned fra vår nettside eller fra Google Play Store. I februar 2016 skal SCAN APP introduseres p markedet, en høyteknologisk og innovativ løsning for bedrifter i transport og logistikk bransjen

image
Coaching & Training

"Mavi" metoder for personalutvikling fokuserer på kundefordeler ved å lage tilpassede løsninger. Selskapets mål er avgjørende for å utvikle konsepter av treningen. Praktisk eksperimentering står sentralt. Resultatene er konstant overvåket ved hjelp av praktiske handlingsplaner. Avkastningen av investering er garantert takket være våre programmer av "no cure no pay".

image
  • image

    Utvikling og Project Management

  • image

    Personlige APP

  • image

    Trening og Coaching

Smart Innovative Solutions

MAVI Sis er del av det skandinaviske konsernet MAVI GROUP HOLDING AS som har sin virksomhet i forskjellige industrielle sektorer (transport, logistikk, bedriftsrådgivning, programvare utvikling og utvikling av personell).

MAVI Sis representerer bindeleddet som tilbyr bedrifter å bli mer innovative og være konkurransedyktige på markedet og garantere lønnsomhet og omsetning for bedriften.

Innovasjon for menneskene, innovasjon av teknologi, innovasjon for kommunikasjon. Målet til innovasjon, i bedriftens praksis er naturligvis ikke å skape noe nytt for innovasjonens skyld, men snarere å lette veien til oppnåelse av basis mål til enhver bedrift: lønnsomheten.

MAVI Sis opererer innen 3 nøkkelområder for bedriftene:

- utvikling av menneskelige ressurser gjennom trening og coaching beviselig høyt effektive.

- Utvikling av programvare for å øke produktivitet til bedriftenes forretningskritiske områder.

- Utvikling av Bedriftsløsninger med bruk av de meste effektive og innovative teknologier og med internasjonale avtaler slik som partnership begynt i 2015 med EVINCE DEVELPMENT pvt.

 

 

 

Registrer deg på vår Newsletter og du vil motta informasjon om nyheter og om våre treninger !

Katalog trening for bedrifter

Det sies om oss :

image

"En av de beste treninger jeg har deltatt i! Helt sikkert det som fikk meg til å anvende allerede fra første dag den jeg lærte med effektive resultater". Trenerne er forberedte og har bred erfaring innenfor salg, management....og livet!" A. Bagini - IT Director Pulverit Spa

image

"Som manager hadde jeg ikke trodd at jeg etter så mange år ville kunne l at jeg etter så mange år ville kunne lære og sette ut i praksis ledelses- og atferdsinstrumenter som ikke bare økte min effektivitet, men økte også min vilje til forandring!" PG Furuseth - Atea A/S Norway